Underarm Késang Pad

Underarm Késang Pad

  • FOB Harga: US $0.35
  • Min.Order kuantitas: 100000 Piece / Potongan disposable underarm kesang hampang deodorant na absorbent
  • Suplai Kamampuhan: 500000 Piece / Potongan per Poé disposable underarm kesang hampang deodorant na absorbent
  • Port: Shanghai atanapi Ningbo pikeun disposable Pad kelek pikeun lalaki sarta awéwé
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T, Western Union

    jéntré produk

    Tags produk

     

     

    B0@JMB__KUGAL(TUT@Q1~F3

    Armpit pad
      Item No.:
    HD120-2
     Item No.:
    Disposable armpit sweat  pad  1.1
     Mian Application

    Underarm liner,sticks to the garment,absorb the sweat ,keep dry all day

    Eliminates visible sweat marks,Whole area adhesive,sticked strongly in cloth.
    Don’t worry fall
     Ukuran item (mm):
    Ukuran S: 95X125mm
    Weight(g):
     2.5+_0.5g
    Absorptivity (ml):
    ≥10ml
    warna:
    buligir
     Material Composition:
     Waterproof film/Air-laid paper/Soft non-woven fabric
     individu bungkusan
     1pair (2pcs) / disegel poli kantong
    Box (PCS)
    5pairs (10pcs) kotak percetakan / 4 Warna
    FOB Port
     Shanghai atanapi Ningbo
    Logo OEM Palanggan urang
     receptible
     Mnt. Urutan Qty. :
     100.000 PCS
    Waktos prosés
    15-25 days

    Armpit pads

     

    Free sample

    FAQ

       

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    kontak Us

    • Changzhou Dailys Kamanusaan sarta Studi Produk Co., Ltd
    • Kantor Telepon: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • Surélék: export@china-dailys.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan ...

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys Januari sadayana vientiane ieu renewed, sarta Dailys ieu ngeusi cinta. kampanye tutulung zakat urang mimitian dina bulan Nopémber. Sarerea di Leeds dijieun usaha sorangan pikeun acara ...