hampang dada bisa diumbah

hampang dada bisa diumbah

  • FOB Harga: US $0.4 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 2000 Piece / Potongan bisa diumbah asuhan Pad payudara reusable Pad
  • Suplai Kamampuhan: 1000000 Piece / Potongan per Poé bisa diumbah asuhan Pad Pad payudara reusable
  • Port: Shanghai atanapi Ningbo pikeun bisa diumbah Pad asuhan Pad payudara reusable
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union

    jéntré produk

    Tags produk

    Dailys

    Panjelasan Produk
    brand Ngaran
    Label swasta
    item Ngaran
    Reusable Pad payudara awi kalawan warna padet

    bubuka produk

    1.During periode kakandungan jeung lactation, lolobana ibu pare gampang mun bocor susu. hampang asuhan ngabantu pikeun nyerep susu ngahulag leakge sarta tetep dina garing payudara.
    2.Replace sanggeus nyoco atawa ngompa sési pikeun ngurangan résiko iritasi kulit jeung ngaleutikan haseum oder susu.
    Referenc specifications
    1.Diameter: 120mm    or  100mm
    2.Weight: 10g
    3.Absorptivity: 30ml
    4.Color: warni

    Detailed Images

    Free sample

    Our Company

    Packing & Delivery

    FAQ

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    kontak Us

    • Changzhou Dailys Kamanusaan sarta Studi Produk Co., Ltd
    • Kantor Telepon: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • Surélék: export@china-dailys.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan ...

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys Januari sadayana vientiane ieu renewed, sarta Dailys ieu ngeusi cinta. kampanye tutulung zakat urang mimitian dina bulan Nopémber. Sarerea di Leeds dijieun usaha sorangan pikeun acara ...