Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys

Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys

Januari, kabeh vientiane ieu renewed, sarta Dailys ieu ngeusi cinta. Kampanye tutulung zakat urang mimitian dina bulan Nopémber.

Sarerea di Leeds dijieun usaha sorangan pikeun acara. aktivitas tutulung miara urang téh urang teu ngagem baju heubeul dikumpulkeun centrally, ka barudak gunung jauh, meureun kami teu kedah baju heubeul tapi dina éta téh baju anyar alus. Urang nyumbang sapotong pakean pikeun nambahkeun kahaneutan ka barudak miskin

Dina 10 Januari kami kabeh siap ngintunkeun baju kami ka kantor pos. Urang dikirim baju kami ka kantor pos na dikirim ka wewengkon gunung jauh keur barudak anu diperlukeun baju.

Dailys geus salawasna cared ngeunaan jalma di sabudeureun Dailys! Ieu ngan kalakuan leutik, tapi éta kakuatan hébat bisa dibawa babarengan. Eta oge hasil tina usaha gabungan urang. Masyarakat nyaéta panggero pikeun asih, di Times perlu urang manjangkeun leungeun urang, keur haneut masyarakat. Hiji cinta téh kawas serelek cai, teu bisa moisten sapotong taneuh, tetes countless cai ngahiji jadi hiji sagara bisa cinyusu deui bumi.

微 信 图片 _20180126150723微 信 图片 _20180126150727微 信 图片 _20180126150719微 信 图片 _20180126150714微 信 图片 _20180126151004

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Flag


Pos waktos: Jan-26-2018