Disposable Underpad 60 * 90

Disposable Underpad 60 * 90

  • FOB Harga: US $ 0.1 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 20000 Piece / Potongan 20 PCS kantong rumah sakit bedah pakét médis underpad disposable
  • Suplai Kamampuhan: 200000 Piece / Potongan per Day 20 PCS kantong rumah sakit bedah pakét médis underpad disposable
  • Port: Shanghai atanapi Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

    jéntré produk

    Tags produk

     

    Panjelasan Produk
    Disposable underpad
    Item No.:
    Description:
    Natural Disposable Breathable Hospital Nursing Bed Pads
    Komposisi bahan:
    1.Top sheet-non-woven fiber.
    2.Absorbent layer-tissue, fluff pulp and super absorbent polymer.
    3.Back sheet-polyethylene sheet.
    warna:
    white / fleshcolor / black/ pink or other
    individu bungkusan
    2pcs/sealed poly bag
    Box (PCS)
    As per your orders. 20pcs/pack 10bags/carton
    FOB Port
    Shanghai atanapi Ningbo
    Logo OEM Palanggan urang
    receptible
    Mnt. Urutan Qty. :
    100,000 pcs
    Waktos prosés
    25-30DAYS
    Size(cm)
    Weight(g/pc)
    SPA(g/pc)
    30*60
    20g-60g(or more)
    0g-8g(or more)
    60*60
    35g-50g(or more)
    0g-9g(or more)
    60*90
    45g-120g(or more)
    0g-12g(or more)
    75*75
    45g-140g(or more)
    0g-12g(or more)
    Detailed Images
    Free sample
    Packing & Delivery
    Our Company
    FAQ

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    kontak Us

    • Changzhou Dailys Kamanusaan sarta Studi Produk Co., Ltd
    • Kantor Telepon: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • Surélék: export@china-dailys.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan ...

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys Januari sadayana vientiane ieu renewed, sarta Dailys ieu ngeusi cinta. kampanye tutulung zakat urang mimitian dina bulan Nopémber. Sarerea di Leeds dijieun usaha sorangan pikeun acara ...