Disposable toilét Seat Cover

Disposable toilét Seat Cover

  • FOB Harga: US $0.04 / Piece 
  • Min.Order kuantitas: 100000 Piece / Potongan sampel pakét maternity toilét disposable panutup korsi
  • Suplai Kamampuhan: 3000000 Piece / Potongan per Poé sampel pakét maternity toilét disposable panutup korsi
  • Port: Shanghai keur sampel pakét maternity panutup korsi toilét disposable
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

    jéntré produk

    Tags produk

    Dailys

    Toilet seat cover
    Item No.:
    disposable toilet seat cover
    Description:
    Disposable toilet seat cover paper manufacturers
    Komposisi bahan:
    1.100% original wood pulp
    2.PE film
    warna:
    bodas
    individu bungkusan
     6pcs/sealed poly bag
    Box (PCS)
    Salaku per pesenan Anjeun
    FOB Port
    Shanghai atanapi Ningbo
    Logo OEM Palanggan urang
    acceptable
    Mnt. Urutan Qty. :
    10,000 pcs
    Waktos prosés
    25-30DAYS

    Detailed Images

    panutup korsi disposable toilét

     

    Our Company

    FAQ

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    kontak Us

    • Changzhou Dailys Kamanusaan sarta Studi Produk Co., Ltd
    • Kantor Telepon: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • Surélék: export@china-dailys.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan ...

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys Januari sadayana vientiane ieu renewed, sarta Dailys ieu ngeusi cinta. kampanye tutulung zakat urang mimitian dina bulan Nopémber. Sarerea di Leeds dijieun usaha sorangan pikeun acara ...