Disposable maternity Pad

Disposable maternity Pad

  • FOB Harga: US $0.1/ Piece
  • Min.Order kuantitas: 100000 Piece / Potongan awéwé ngarobah Pad
  • Suplai Kamampuhan: 1000000 Piece / Potongan per awéwé Poé ngarobah Pad
  • Port: Shanghai atanapi Ningbo pikeun awéwé ngarobah Pad
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

    jéntré produk

    Tags produk

    Dailys
    Brand name:
    OEM
    Product type:
    Main Material:
    Non-woven cloth/PE complex film/Hygeian paper
    Packing details:
    Individual pack,10pcs/bag, 30bags/ctn or other
    pakét:
    PE bag
    Origin of the material:
    China, Japan, USA
    MinimumOrder Quantity(MOQ):
    100000PCS
    Quality Guarantee Period:
    3 Years
    Other Service We can Provide:
    OEM
    neundeun:
    In dry, ventilated places
    Size(cm)
    Weight(g)
    Absorption(ml)
    paket
    10X28
    14
    200
    10pcs/poly bag, 30pcs bags/carton
    13X29
    20
    300
    10pcs/poly bag, 30pcs bags/carton
    17X42
    30
    400
    5pcs/poly bag, 30pcs bags/carton
    51X24
    40
    500
    5pcs/poly bag, 30pcs bags/carton
    Detailed Images
    Free sample
    Packing & Delivery
    Our Company
    FAQ

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    kontak Us

    • Changzhou Dailys Kamanusaan sarta Studi Produk Co., Ltd
    • Kantor Telepon: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • Surélék: export@china-dailys.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan ...

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys Januari sadayana vientiane ieu renewed, sarta Dailys ieu ngeusi cinta. kampanye tutulung zakat urang mimitian dina bulan Nopémber. Sarerea di Leeds dijieun usaha sorangan pikeun acara ...