Mats ngarobah disposable

Mats ngarobah disposable

  • FOB Harga: US $ 0,09 - 0,14 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100000 Piece / Potongan hidrofilik garing diteundeun nonwoven ngarobah mat
  • Suplai Kamampuhan: 50000 Piece / Potongan per Poé hidrofilik garing diteundeun nonwoven ngarobah mat
  • Port: Shanghai atanapi Ningbo pikeun hidrofilik garing diteundeun nonwoven ngarobah mat
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union

    jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    gaya disposable paket Box / pakét Kantong
    Tempat Asal Jiangsu, Cina (Daratan) kotak kotak percetakan Warna
    brand Ngaran Logo Dailys atanapi OEM Konsumén ' rarancang OEM
    Jumlah modél CM-1 kakandeleun super Ipis
    Ngaran Produk ngarobah mat orok percetakan nonwoven custom sertipikasi ISO13485 jeung FDA

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan 4 Warna percetakan kotak + pengiriman barang karton
    2 PCS asuhan hampang / disegel kantong individual pikeun ngarobah mat orok nonwoven percetakan custom
    Waktos pangiriman Shipped dina 40 poé sanggeus mayar

     

    Panjelasan Produk

    C nongkrong mat orok percetakan nonwoven custom
    Item No .: Orok ngarobah mat
    pedaran: Ngarobah mat orok percetakan nonwoven custom
    Komposisi bahan: 1. Nonwoven 2. kertas tisu
    3. pilem pe
    warna: OEM
    individu bungkusan 6pcs / kantong atawa sakumaha per pesenan Anjeun
    Box (PCS) 12bags / karton atawa sakumaha per pesenan Anjeun
    FOB Port Shanghai atanapi Ningbo
    Logo OEM Palanggan urang bisa ditarima
    Mnt. Urutan Qty. : 30000bags
    Waktos prosés 25-30DAYS

     

    12345678

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    kontak Us

    • Changzhou Dailys Kamanusaan sarta Studi Produk Co., Ltd
    • Kantor Telepon: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • Surélék: export@china-dailys.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan ...

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys Januari sadayana vientiane ieu renewed, sarta Dailys ieu ngeusi cinta. kampanye tutulung zakat urang mimitian dina bulan Nopémber. Sarerea di Leeds dijieun usaha sorangan pikeun acara ...