Disposable payudara Pad RDW130-5D

Disposable payudara Pad RDW130-5D

  • FOB Harga: US $0.023 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100000 Piece / Potongan payudara Pad disposable keur indung dahar
  • Suplai Kamampuhan: 3000000 Piece / Potongan per Poé payudara Pad disposable keur indung dahar
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

    jéntré produk

    Tags produk

     

    Panjelasan Produk
    长途
    Detailed Images
    Item No.
    cotton bud
    Description:
    56pcs package disposable baby cotton swab
    Komposisi bahan:
    1. 100% pure cotton heads
    2. firm wooden stick/paper stick/plastic stick
    beurat:
    weight of tips and sticks are adjustable according to customers’ requirements
    warna:
    bodas atanapi nurutkeun syarat customer urang
    individu bungkusan
    60pcs per bag or box or as per your orders
    Box (PCS)
    Salaku per pesenan Anjeun
    FOB Port
    Shanghai atanapi Ningbo
    Logo OEM Palanggan urang
    bisa ditarima
    Mnt. Urutan Qty. :
    100000 pieces
    Waktos prosés
    25-30DAYS

     

    Packing & Delivery

     

    Our Company

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    kontak Us

    • Changzhou Dailys Kamanusaan sarta Studi Produk Co., Ltd
    • Kantor Telepon: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • Surélék: export@china-dailys.com

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Bérita paling énggal

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan ...

      Daliys lumpat for cinta jeung hayu cinta balik kalawan Dailys Januari sadayana vientiane ieu renewed, sarta Dailys ieu ngeusi cinta. kampanye tutulung zakat urang mimitian dina bulan Nopémber. Sarerea di Leeds dijieun usaha sorangan pikeun acara ...