Daliys vrapoi për dashuri dhe le dashuria të shkojë me Dailys

Daliys vrapoi për dashuri dhe le dashuria të shkojë me Dailys

Janar gjitha Vientiane është përtërirë, dhe Dailys ishte e mbushur me dashuri. Fushata jonë bamirëse donacion filloi në nëntor.

Të gjithë në Leeds bërë përpjekje e tij për ngjarjen. Aktiviteti ynë i dashur donacion është ne nuk veshin rroba të vjetra të mbledhura nga qendra, për fëmijët e thella malore, ndoshta ne nuk duhet rroba të vjetra, por në ta është një rroba të mira të reja. Ne dhurojë një pjesë të veshjeve për të shtuar ngrohtësi për fëmijët e varfër

Më 10 janar, ne ishim të gjithë të gatshëm për të dërguar rrobat tona në zyrën postare. Ne dërguar rrobat tona në zyrën postare dhe i dërgoi ato në zona të largëta malore për fëmijët që kishin nevojë për rroba.

Dailys ka kujdesej gjithmonë për njerëzit rreth Dailys! Ajo ishte vetëm një akt i vogël, por ajo ishte një forcë e madhe për të sjellë së bashku. Ajo është gjithashtu rezultat i përpjekjeve tona të përbashkëta. Shoqëria bën thirrje për dashuri, The Times na duhet për të zgjatur duart tona, të ngrohtë shoqërinë. Një dashuri është si një pikë ujë, nuk mund të njomet një copë tokë, pika të panumërta të ujit së bashku në një oqean mund të pranverës përsëri në tokë.

微 信 图片 _20180126150723微 信 图片 _20180126150727微 信 图片 _20180126150719微 信 图片 _20180126150714微 信 图片 _20180126151004

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Key


Ora Post: Jan-26-2018