Underarm Sweat Pad

Underarm Sweat Pad

  • Potongan: US $0.35
  • Min.Order Quantity: 100000 Potongan / nganggo underarm kringet bantalan deodorant lan absorbent
  • Sumber Kabisan: 500000 Piece / Bagéyan saben Day nganggo underarm kringet bantalan deodorant lan absorbent
  • Port: Shanghai utawa Ningbo kanggo nganggo pad kelek kanggo lanang lan wadon
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / P, T / T, Western Union

    Detail produk

    Tags Product

     

     

    B0@JMB__KUGAL(TUT@Q1~F3

    Armpit pad
      Item No.:
    HD120-2
     Item No.:
    Disposable armpit sweat  pad  1.1
     Mian Application

    Underarm liner,sticks to the garment,absorb the sweat ,keep dry all day

    Eliminates visible sweat marks,Whole area adhesive,sticked strongly in cloth.
    Don’t worry fall
     ukuran Item (mm):
    Size S: 95X125mm
    Weight(g):
     2.5+_0.5g
    Absorptivity (ml):
    ≥10ml
    warna:
    mudo
     Material Composition:
     Waterproof film/Air-laid paper/Soft non-woven fabric
     individu Packaging
     1pair (2pcs) / nutup akeh tas
    Kothak (PC)
    5pairs (10pcs) kothak printing / 4 werna
    FOB Port
     Shanghai utawa Ningbo
    Logo OEM pelanggan
     receptible
     Min. Supaya Qty. :
     100.000 pcs
    wektu Lead
    15-25 days

    Armpit pads

     

    Free sample

    FAQ

       

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Liyang Dailys Care Products Co., Ltd
    • Kantor Phone: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • E-mail: export@china-dailys.com

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Latest News

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo ...

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys Januari, kabeh Vientiane iki gawe anyar, lan Dailys iki kapenuhan katresnan. kampanye sumbangan amal kita wiwit ing November. Everyone ing Leeds digawe gaweyan dhewe kanggo acara ...