Reusable nursing Pads

Reusable nursing Pads

  • Potongan: US $0.4  / Piece
  • Min.Order Quantity: 2000 Potongan / washable Nursing pad susu migunani pad
  • Sumber Kabisan: 1000000 Potongan / saben dina washable Nursing pad pad susu migunani
  • Port: Shanghai utawa Ningbo kanggo washable pad Nursing pad susu migunani
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union

    Detail produk

    Tags Product

    Dailys
    Description Product
    Jeneng merek
    Label pribadi
    item Name
    Migunani pad susu pring karo werna ngalangi

    introduksi Products

    1.During periode meteng lan lactation, paling ibu sing gampang kanggo bocor susu. bantalan Nursing bantuan kanggo nresep susu nyegah leakge lan tetep garing susu.
    2.Replace sawise dipakani utawa pumping sesi kanggo ngurangi resiko gangguan kulit lan nyilikake nguntungke oder susu.
    Referenc specifications
    1.Diameter: 120mm    or  100mm
    2.Weight: 10g
    3.Absorptivity: 30ml
    4.Color: warni
    Detailed Images
    Free sample
    Our Company
    Packing & Delivery
    FAQ

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Liyang Dailys Care Products Co., Ltd
    • Kantor Phone: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • E-mail: export@china-dailys.com

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Latest News

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo ...

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys Januari, kabeh Vientiane iki gawe anyar, lan Dailys iki kapenuhan katresnan. kampanye sumbangan amal kita wiwit ing November. Everyone ing Leeds digawe gaweyan dhewe kanggo acara ...