Nganggo Underpad 60 * 90

Nganggo Underpad 60 * 90

  • Potongan: US $ 0.1 / Piece
  • Min.Order Quantity: 20000 Potongan / 20 pcs tas rumah sakit bedhah paket medical underpad nganggo
  • Sumber Kabisan: 200000 Piece / Bagéyan saben 20 pcs tas rumah sakit bedhah paket medical underpad nganggo
  • Port: Shanghai utawa Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

    Detail produk

    Tags Product

     

    Description Product
    Disposable underpad
    Item No.:
    Description:
    Natural Disposable Breathable Hospital Nursing Bed Pads
    Komposisi Bahan:
    1.Top sheet-non-woven fiber.
    2.Absorbent layer-tissue, fluff pulp and super absorbent polymer.
    3.Back sheet-polyethylene sheet.
    warna:
    white / fleshcolor / black/ pink or other
    individu Packaging
    2pcs/sealed poly bag
    Kothak (PC)
    As per your orders. 20pcs/pack 10bags/carton
    FOB Port
    Shanghai utawa Ningbo
    Logo OEM pelanggan
    receptible
    Min. Supaya Qty. :
    100,000 pcs
    wektu Lead
    25-30DAYS
    Size(cm)
    Weight(g/pc)
    SPA(g/pc)
    30*60
    20g-60g(or more)
    0g-8g(or more)
    60*60
    35g-50g(or more)
    0g-9g(or more)
    60*90
    45g-120g(or more)
    0g-12g(or more)
    75*75
    45g-140g(or more)
    0g-12g(or more)
    Detailed Images
    Free sample
    Packing & Delivery
    Our Company
    FAQ

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Liyang Dailys Care Products Co., Ltd
    • Kantor Phone: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • E-mail: export@china-dailys.com

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Latest News

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo ...

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys Januari, kabeh Vientiane iki gawe anyar, lan Dailys iki kapenuhan katresnan. kampanye sumbangan amal kita wiwit ing November. Everyone ing Leeds digawe gaweyan dhewe kanggo acara ...