Nganggo Toilet Seat Cover

Nganggo Toilet Seat Cover

  • Potongan: US $0.04 / Piece 
  • Min.Order Quantity: 100000 Potongan / conto paket ibu jamban nganggo tutup kursi
  • Sumber Kabisan: 3000000 Potongan / saben dina conto paket ibu jamban nganggo tutup kursi
  • Port: Shanghai kanggo conto paket ibu tutup kursi jamban nganggo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

    Detail produk

    Tags Product

    Dailys

    Toilet seat cover
    Item No.:
    disposable toilet seat cover
    Description:
    Disposable toilet seat cover paper manufacturers
    Komposisi Bahan:
    1.100% original wood pulp
    2.PE film
    warna:
    putih
    individu Packaging
     6pcs/sealed poly bag
    Kothak (PC)
    Minangka saben pesenan Panjenengan
    FOB Port
    Shanghai utawa Ningbo
    Logo OEM pelanggan
    acceptable
    Min. Supaya Qty. :
    10,000 pcs
    wektu Lead
    25-30DAYS

    Detailed Images

    tutup kursi nganggo toilet

     

    Our Company

    FAQ

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Liyang Dailys Care Products Co., Ltd
    • Kantor Phone: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • E-mail: export@china-dailys.com

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Latest News

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo ...

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys Januari, kabeh Vientiane iki gawe anyar, lan Dailys iki kapenuhan katresnan. kampanye sumbangan amal kita wiwit ing November. Everyone ing Leeds digawe gaweyan dhewe kanggo acara ...