Mats ganti nganggo

Mats ganti nganggo

  • Potongan: US $ 0,09 - 0,14 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100000 Potongan / hidrofilik garing glethakaken nonwoven ganti Mat
  • Sumber Kabisan: 50000 Piece / Bagéyan saben Day hidrofilik garing glethakaken nonwoven ganti Mat
  • Port: Shanghai utawa Ningbo kanggo hidrofilik garing glethakaken nonwoven ganti Mat
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union

    Detail produk

    Tags Product

    Details cepet

    Gaya nganggo paket Box / paket Bag
    Panggonan Asal Jiangsu, China (Mainland) kothak kothak Printing
    Jeneng merek Logo Dailys utawa OEM Pelanggan ' desain OEM
    Panggil model CM-1 kekandelan Super Lancip
    Jeneng Product ganti Mat baby printing nonwoven adat Certification ISO13485 lan Ngoko

    Packaging & Delivery

    Details Packaging 4 werna printing kothak + kapal karton
    2 pcs Nursing bantalan / nutup tas individu kanggo ngganti Mat baby nonwoven printing adat
    delivery Wektu Mlebukake ing 40 dina sawise pembayaran

     

    Description Product

    C hanging Mat baby printing nonwoven adat
    Item No .: Baby ganti Mat
    Description: Ganti Mat baby printing nonwoven adat
    Komposisi Bahan: 1. Nonwoven 2. kertas tissue
    3. film PE
    warna: OEM
    individu Packaging 6pcs / tas utawa minangka saben pesenan Panjenengan
    Kothak (PC) 12bags / karton utawa minangka saben pesenan Panjenengan
    FOB Port Shanghai utawa Ningbo
    Logo OEM pelanggan ditrima
    Min. Supaya Qty. : 30000bags
    wektu Lead 25-30DAYS

     

    12345678

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Liyang Dailys Care Products Co., Ltd
    • Kantor Phone: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • E-mail: export@china-dailys.com

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Latest News

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo ...

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys Januari, kabeh Vientiane iki gawe anyar, lan Dailys iki kapenuhan katresnan. kampanye sumbangan amal kita wiwit ing November. Everyone ing Leeds digawe gaweyan dhewe kanggo acara ...