Breast PadS

Breast PadS

  • Potongan: US $0.023 / Piece
  • Min.Order Quantity: 100000 Potongan / Ultra lancip bantalan susu nganggo pleat
  • Sumber Kabisan: 3000000 Potongan / saben dina Ultra lancip bantalan susu nganggo pleat
  • Port: Shanghai kanggo bantalan susu Ultra lancip nganggo pleat
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

    Detail produk

    Tags Product

    Description Product

     

    长途

     

    Detailed Images
    Item No
    cotton bud
    Description:
    56pcs package disposable baby cotton swab
    Komposisi Bahan:
    1. 100% pure cotton heads
    2. firm wooden stick/paper stick/plastic stick
    bobot:
    weight of tips and sticks are adjustable according to customers’ requirements
    warna:
    putih utawa miturut syarat customer kang
    individu Packaging
    60pcs per bag or box or as per your orders
    Kothak (PC)
    Minangka saben pesenan Panjenengan
    FOB Port
    Shanghai utawa Ningbo
    Logo OEM pelanggan
    ditrima
    Min. Supaya Qty. :
    100000 pieces
    wektu Lead
    25-30DAYS

     

    Packing & Delivery

     

    Our Company

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Liyang Dailys Care Products Co., Ltd
    • Kantor Phone: 0086-0519-83862883
    • Cell Phone: 0086-13806115057
    • E-mail: export@china-dailys.com

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Latest News

    • Indonesia Maternity, Baby & Kids Expo

      We will participate in this exhibition   Please pay attention to our facade     Exhibition Time: November 30, 2018 – December 02, 2018   Name Of The Pavilion: Jakarta Convention Center &nbsp...

    • Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo ...

      Daliys mlayu kanggo katresnan lan supaya katresnan pindhah karo Dailys Januari, kabeh Vientiane iki gawe anyar, lan Dailys iki kapenuhan katresnan. kampanye sumbangan amal kita wiwit ing November. Everyone ing Leeds digawe gaweyan dhewe kanggo acara ...